Rreth Nesh

Mirë Se vini në Vertigo

Ndërrmarje tregtare prodhuese VERTIGO është themeluar qysh nga viti 1995 dhe ka funksionuar si depo për furnizimin e materialeve shkollore dhe zyrtar. Sidoqoftë, pas luftës, falë angazhimit të tërë stafit punues, për një kohë shumë të shkurtër ia arrijmë me prodhimin e shtypshkronjës me makinat më profesionale në fushën e shtypit, puna jonë bazohet në cilësi dhe në precizitet dhe posedojmë një staf profesional, dhe sot jemi ndër shtypshkronjat më të avancuara jo vetem në rajon por edhe më gjërë duke ruajtur primatin e lidershipit.

VERTIGO ka një spektar të gjërë të prodhimtarisë ,duke filluar prej fletoreve të formatave të ndryshme, blloqeve, broshurave, flajerave dhe të të gjitha gjësendeve që ka të bëjë me shtypin.

Vizoni

Vizioni i VERTIGOS perqendrohet ne prodhimet kualitative te produkteve te shtypshkronjes dhe te jete gjithmone koherent me trendet boterore te shtypit dhe ne avansimin e makinerise per ta arritur persosmerine ne artin e shtypit per te kenaqur klijentet tone.

Misioni

Synojme te zgjerojme stafin tone professional per te ngritur kualitetin dhe kuantitetin ne prodhimtari dhe te zgjerojme kapacitetin e veprimtarise per te ruajtur lidershipin ne rajon.